Δωμάτια

Όλα τα δωμάτια του Porto Paradiso, βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στην αμμουδιά, μόλις λίγα βήματα από την θάλασσα. Οι ευρύχωρες βεράντες έχουν θέα στην θάλασσα και είναι το ιδανικό σημείο για χαλάρωση  μετά από μια βουτιά στην αμμώδη και ρηχή παραλία της Χρυσής Ακτής.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα δίκλινα κατασκευασμένα όλα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη τεχνική και το κτίριο είναι πετρόχτιστο ρυθμίζοντας έτσι την θερμοκρασία σε ιδανικό επίπεδο, καλοκαίρι και χειμώνα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν Air-Condition, Flat TV, Mini Bar ψυγειάκι. Τα κρεβάτια είναι της “Media Strom” και μπορούν να ενωθούν πολύ όμορφα μεταξύ τους www.mediastrom.gr

Κάποια από τα δίκλινα μπορούν να γίνουν και τρίκλινα. Ενώ δυο από τα δίκλινα είναι ενωμένα με μια μεσαία πόρτα και είναι ένας ιδανικός χώρος για 3 έως 5 άτομα, έχοντας και ανεξάρτητες εισόδους αλλά και μπαλκονόπορτες (διαθέτει  δυο μπάνια το ένα με μπανιέρα και έχει και ένα πολυκουζινάκι).

Προσφορές

Για το διάστημα του Ιουλίου καθώς και από τις 25 Αύγουστου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, για κάθε μια εβδομάδα κράτησης, έχετε μια ημέρα δωρεάν για τις νέες κρατήσεις. Επίσης για τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν υπάρχει επιβάρυνση.